Over GWW PRO

GWWPRO is een fabrikant / groothandel voor Grond-, Weg en Waterbouwprojecten, Wij onderscheiden ons door de uitgebreide adviezen en ontwerpen die samenhangen met de toepassing van de GWW-producten in GWW-Projecten.

Door de breedte van het leveringspakket kunnen wij U een aanbieding doen voor de levering van een kompleet project(deel), hierdoor heeft U voor inkoop, levertijden, uitvoering en garanties voor dat project(deel) slecht 1 contactpersoon, die desgewenst ook uw project bezoekt .

U kunt bovendien voor het project(deel) een kwantumkorting bedingen. Wij hopen dat u de proef eens op de som wilt nemen en onze prijzen en service wilt vergelijken met uw huidige leveranciers
Omdat GWWPRO dan bekend is met de diverse onderdelen van het project zorgen wij ervoor dat de diverse onderdelen ook op elkaar passen. Door de betrokkenheid bij de uitvoering van de projecten kunnen wij adviseren met betrekking tot alternatieve producten en werkwijzen ten aanzien van Uw toepassing.

GWWPRO maakt ook graag producten in HDPE / PP / PVC op maat. Voor uw projecten, zoals inspectieputten – vetafscheider – pompputten enz. Dit kan al vanaf 1 stuk op maat worden gemaakt. Doordat wij als groothandel met veel fabrieken contacten onderhouden kunnen we U onafhankelijk het beste product voor uw project aanbieden.

Vaak melden wij onze klanten "wij weten waar de krenten zitten, laten we samen een taart bakken". Ons logo "de werkende ezel" is gebaseerd op een strip uit de jaren 20 waarin het spel tussen de inkoper en de verkoper wordt uit gebeeld. " samenwerking geeft een beter resultaat voor iedereen"

Wij gunnen U de kwaliteit, scherpe prijs, korte levertijd en advies,

Gunt U ons de opdracht ?